Beterschap wensen liefde

Er is niks vervelender dan wanneer iemand om wie u geeft thuis zit, bijvoorbeeld door ziekte of door een operatie. Ook al wilt u dan veel tijd bij uw geliefde doorbrengen, dan lukt dit niet altijd. U kunt er dan voor kiezen om een kaart met een liefde gedicht of tekst te sturen om diegene beterschap te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten

 • Op de website van Greetz zijn veel inspirerende teksten en kaartjes te vinden

 • Kaartjes & Cadeaus om beterschap te wensen


 • Bekijk hier de beterschap kaarten >>


  * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
  Bekijk de Beterschap cadeaus >>

  • Bekijk hierboven en hieronder tips om beterschap te wensen

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschap en sterkte cadeaus


  Ontdek hier alle teksten en kaartjes >>

   

  Wanneer uw geliefde het moeilijk heeft kunt u hem of haar een kaart te sturen met uw beterschap wensen erop. Zo heeft u een persoonlijke manier om uw geliefde te laten weten dat u toch aan hem of haar denkt. Kaarten om uw geliefde beterschap of sterkte te wensen zijn leuk om te sturen en nog leuker om te krijgen!

  Bekijk hieronder verschillende gedichten en teksten om uw geliefde beterschap te wensen;

  Bekijk hier de liefdes beterschap wensen en kaartjes >>

  Beterschap wensen liefde

  Liefdes gedichten beterschap:

  • Wees niet bang lief
   Ik zal je loodsen door de zware dagen
   Je vast houden wanneer dat nodig is
   Als het moet op één hand dragen
   In mijn armen ben je veilig
   Ik zal je geheimen niet doorvertellen
   En als ik aan de andere kant van de wereld beland
   Hoef je mij alleen maar te bellen
   Want ik zal je nooit in de steek laten
   Ik zal naar je luisteren tot diep in de nacht
   Als je valt ben ik er om je op te vangen
   En kus je tranen weg, heel zacht…

   

  • Als vooruit kijken je bang maakt
   en in het verleden kijken doet je pijn,
   kijk dan vooral naast je,
   ik zal er altijd voor je zijn!

   

  • Onze band is onverwoestbaar,
   we blijven voor altijd bij elkaar.
   Mocht er mij één wens wezen,
   dan wens ik dat je snel mag genezen.

  Liefde beterschap wensen:

  • Neem wat vriendschap en wat gezelligheid,
   plus een glaasje rode wijn
   En dan zal je zien dat je zo weer de oude zult zijn

   

  • Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen…

   

  • Kan ik meer voor je doen dan je sterkte wensen?

  Beterschapswensen liefde

  Meer teksten om je geliefde beterschap te wensen

  1. Een Warme Knuffel: Een warme knuffel, een zee van liefde en ontelbare beterschapswensen stuur ik jouw kant op. Snel herstel, mijn liefste.
  2. Liefde als Geneesmiddel: In de apotheek van liefde vind je het krachtigste medicijn. Moge onze liefde jouw genezing versnellen. Beterschap, mijn schat!
  3. Samen Sterker: Samen staan we sterk, ook in ziekte en gezondheid. Laat mijn liefde je omringen en je snel beter maken.
  4. Een Doos Vol Liefde: Stel je een doos vol liefde voor, gevuld met beterschapswensen en warmte. Open het en voel de helende kracht van liefde.
  5. Liefde als Licht: Laat onze liefde als een stralend licht de duisternis van ziekte verdrijven. Snel herstel, mijn lief.
  6. Een Kusje voor de Pijn: Hier is een virtueel kusje voor de pijn en een zachte streling voor je ziel. Moge het snel de weg naar genezing vinden.
  7. Onze Liefde als Medicijn: Onze liefde is het beste medicijn. Moge elke gedachte van liefde en beterschap je gezondheid bevorderen.
  8. Blijf Sterk, Mijn Lief: In deze uitdagende tijd herinner ik je eraan hoe sterk je bent. Blijf standvastig, mijn lief, en laat de liefde je genezen.
  9. Een Boeket van Liefde: Hier is een virtueel boeket van liefde, kleurrijk en geurig. Moge elke bloem je herstel versnellen.
  10. Liefde als Troost: Laat mijn liefde als een zachte deken om je heen zijn, je troosten en verwarmen tijdens je herstel.
  11. De Magie van Liefde: Liefde heeft een magische kracht. Laat het de genezing brengen die je verdient. Beterschap, mijn liefste.
  12. Een Liefdesbriesje: Een briesje van liefde waait naar je toe, gevuld met beterschapswensen. Moge het je ziel raken en je snel beter maken.
  13. Liefde als Richtpunt: In tijden van ziekte is liefde ons richtpunt. Moge het je begeleiden naar volledig herstel. Beterschap, mijn liefste.
  14. Liefde als Trots: Trots op je kracht en moed. Laat mijn liefde je ondersteunen op weg naar betere dagen. Beterschap, lieverd.
  15. Een Kus voor Elke Pijn: Hier is een kus voor elke pijn, een knuffel voor elke zorg. Moge je snel weer stralen, mijn lief.
  16. Liefde als Medicinale Zorg: In onze liefdevolle zorg vind je het beste medicijn. Moge het je herstel begeleiden. Beterschap, mijn schat.
  17. Een Liefdesmelodie: Laat onze liefde als een zachte melodie je oren bereiken, je hart verwarmen en je snel beter maken.
  18. Liefde als Lichtpuntje: Liefde is het lichtpuntje in elke donkere tijd. Moge het je pad naar genezing verlichten. Beterschap, liefste.
  19. Liefde als Bemoediging: Laat mijn liefde je bemoedigen en versterken. Je bent niet alleen in deze strijd. Beterschap, mijn liefste.
  20. Een Zee van Liefde: In deze zee van liefde, gevuld met beterschapswensen, drijf je op de golven van genezing. Snel herstel, mijn liefste.

  Of je nu kiest voor poëtische woorden, oprechte beterschapswensen of liefdevolle bemoedigingen, het belangrijkste is dat je geliefde zich gesteund en geliefd voelt tijdens hun herstel.

  Meer teksten: