Beterschap wensen kind

Is uw kind ziek, of misschien van iemand in uw omgeving? Steun het kleintje of zijn/haar ouders met een leuke kaart met een beterschap gedichtje of tekst erop. Kinderen vinden het altijd leuk om iets te krijgen, dus waarom geen leuke kaart met een kinderlijke afbeelding/ beterschap wens erop?

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten

 • Op de website van Greetz zijn veel inspirerende teksten en kaartjes te vinden

 • Kaartjes & Cadeaus om beterschap te wensen


 • Bekijk hier de beterschap kaarten >>


  * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
  Bekijk de Beterschap cadeaus >>

  • Bekijk hierboven en hieronder tips om beterschap te wensen

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschap en sterkte cadeaus


  Ontdek hier alle teksten en kaartjes >>

   

  Een kind dat zich niet goed voelt is nooit leuk en alle steun en cadeaus zijn vaak meer dan welkom. U kunt er dan voor kiezen om een leuk kaartje met een persoonlijke beterschap wens te sturen. Stuur een kaartje met een toepasselijk gedicht of leuke tekst om hem of haar op te fleuren en te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

  Bekijk hieronder verschillende teksten en gedichten die u op een kaart kunt zetten om kinderen beterschap te wensen.

  Bekijk hier de beterschapswensen >>

  Beterschap wensen kind

  Kind teksten beterschap:

  • Ben je boos?
   Pluk een roos!
   Zet hem op je hoed,
   dan ben je morgen weer goed.

   

  • Met deze kaart sturen we jou een glimlach,
   we hopen dat hij goed aankomt.

   

  • Begin de dag met een dansje,
   begin de dag met een lach,
   Want wie vrolijk is in de morgen,
   die lacht de hele dag!

   

  • Je bent nog maar zo klein, en moet nog zoveel groter worden. We hopen dat alles goed komt! Heel veel sterkte met de kleine.

  Kind gedichten beterschap:

  • Uchjes en kuchjes
   Hatsjie en hatsjoe
   Heel veel beterschap
   Wensen wij je toe!

   

  • Met een knuffel van deze beer,
   doet het misschien wat minder zeer!

   

  • Ben je ziek?
   Dan is je bed een grote witte troon,
   Je lakens zijn de vlaggen
   En je kussen wordt een kroon
   Alle mensen zijn vrolijk en blij
   En wie zit er op de troon??
   Dat ben JIJ!

   

  • Rode vlekjes, he wat gek
   Op je neus en in je nek
   Op je buik en in je been
   Op het puntje van je teen
   En kijk ook eens op je rug..
   Waterpokken, naar je bed en vlug!

  Beterschap kind

  Meer beterschap teksten voor een kind

  1. Kleurrijke Genezing: Hopelijk tovert deze wens een regenboog van kleuren op je gezicht en brengt het je snel beterschap!
  2. Een Knuffel Vol Genezing: Hier is een virtuele knuffel die je snel beter zal maken. Sterkte, kleine held!
  3. Magische Genezing: Moge de toverstaf van beterschap je snel weer laten lachen en spelen, als de vrolijke kleine tovenaar die je bent.
  4. Lachende Sterretjes: Als elk sterretje dat aan de hemel schittert een glimlach voor jou was, zou je binnenkort weer de ster van de dag zijn! Beterschap, kleine stralende ster!
  5. Een Kusje voor de Pijn: Hier is een speciaal kusje voor de pijn. Hopelijk maakt het alles snel weer beter!
  6. Superhelden Herstel: Roep de superheld in jezelf op en laat de krachten van genezing hun werk doen! Binnenkort ben je weer een gezonde kleine superheld.
  7. Vrolijke Gezondheidswensen: Moge deze wens je gezondheid opvrolijken en je snel weer op avontuur sturen. Beterschap!
  8. Een Dosis Liefde en Betovering: Een flinke dosis liefde en een vleugje betovering worden je kant op gestuurd. Binnenkort weer vol energie en plezier!
  9. Dappere Krijger: Aan onze dappere kleine krijger, ik stuur je alle moed en beterschapswensen die je nodig hebt. Je komt hier sterker uit, dat weet ik zeker!
  10. Een Vrolijke Weersvoorspelling: Ik heb zojuist de weersvoorspelling voor morgen bekeken: 100% kans op lachbuien en een overvloed aan gezondheid!
  11. Een Doos Vol Zonneschijn: Stel je een doos vol zonneschijn voor, speciaal voor jou. Open het snel en laat de stralen je snel beter maken!
  12. Knuffelbeer Troost: Laat deze virtuele knuffelbeer je gezelschap houden en troost brengen. Binnenkort ben je weer de koning(in) van het speelgoedrijk!
  13. Magische Kriebels: Stel je voor dat elke beterschapswens als magische kriebels is. Ze dansen om je heen en maken je snel weer gezond en blij!
  14. Een Vleugje Humor: Wat zegt een griezelig griepvirus tegen een dapper kind zoals jij? “Ik geef het op, dit kind is te sterk voor me!” Beterschap!
  15. Een Schepje Vrolijkheid: Hier is een schepje vrolijkheid om je dag wat zoeter te maken. Snel herstel gewenst, kleine vriend!
  16. Een Kaart Vol Avontuur: Deze kaart is als een schatkaart van beterschap, met avonturen en gezondheid die op je wachten. Ga snel op ontdekkingstocht, kleine avonturier!
  17. Virtuele Ballonnen: Stel je voor dat deze beterschapswens een bundel vrolijke ballonnen is, die je humeur omhoog tilt en je snel beter maakt.
  18. Een Beetje Toverstof: Een beetje toverstof, een vleugje betovering. Hopelijk maakt het je wereld snel weer sprankelend en gezond!
  19. Vrolijke Vlinders: Elke beterschapswens is als een vrolijke vlinder die je snel komt bezoeken en je met gezondheid besprenkelt.
  20. Een Lachend Zonnetje: Laat deze wens als een lachend zonnetje op je neerdalen en je snel omringen met warmte en beterschap.

  Of je nu kiest voor een speelse toon, een dosis fantasie of gewoon een oprechte wens, het belangrijkste is dat het kind zich geliefd en gesteund voelt tijdens zijn of haar herstel.

  Meer teksten: