Beterschap wensen grappig

Wilt u iemand op een grappige manier beterschap wensen? Dan zit u hier goed! Op deze site kunt u verschillende manieren vinden om iemand op een grappige manier beterschap te wensen. Zo hebben wij verschillende grappige teksten en gedichten die u op een beterschapskaartje kan zetten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten

 • Op de website van Greetz zijn veel inspirerende teksten en kaartjes te vinden

 • Kaartjes & Cadeaus om beterschap te wensen


 • Bekijk hier de beterschap kaarten >>


  * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
  Bekijk de Beterschap cadeaus >>

  • Bekijk hierboven en hieronder tips om beterschap te wensen

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschap en sterkte cadeaus


  Ontdek hier alle teksten en kaartjes >>

   

  Wanneer iemand zich niet lekker voelt, of alleen thuis zit is dat niet leuk. U kunt dan iemand een leuke kaart of berichtje sturen om diegene zich beter te laten voelen. Bijvoorbeeld een kaart met een leuke grappige tekst of een grappig gedichtje erop. U heeft dan in ieder geval gezorgd voor een glimlach op het gezicht van die persoon. Op deze site hebben wij verschillende humoristische teksten die u op een kaart kunt plaatsen om beterschap te wensen.

  Bekijk hier de grappige beterschap wensen en kaartjes >>

   

  Beterschap wensen grappig

  Grappige teksten:

  • Het is wetenschappelijk bewezen, dat ziekte slecht is voor de gezondheid!

   

  • Het ziekenhuis is geen lolletje, maar je krijgt er wél ontbijt op bed …

   

  • Ik ben dan wel geen dokter,
   maar ik heb een goed recept….
   blijf lachen,
   dan ben je snel weer beter.

   

  • Je denkt dat je niks meer kan,
   maar je kan nog van alles!
   Je kan nog genieten van het natuur,
   naar buiten kijkend door het raam,
   genieten van je favorite tv programmas
   of chatten en andere dingen doen op het internet
   dus je hebt nog een heleboel te doen!
   Beterschap!

  Grappige gedichten:

  • Er woont een clowntje in mijn hart
   Heel klein en heel apart
   Het kan lachen en zingen
   Dansen en springen
   En als je even moet wenen
   Mag je hem altijd even van mij lenen

   

  • Blijf maar lekker in je holletje
   Je hoeft helemaal nergens heen
   Neem af en toe een paracetamolletje
   Dan ben je snel weer op de been!

   

  • Uchjes en kuchjes, hatsjie en hatsjoe
   Heel veel beterschap, wensen wij je toe!

   

  • Lachen is het beste medicijn, maar wacht even tot de hechtingen eruit zijn!

   

  • Lachen is het beste medicijn.
   Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn…

  Grappige beterschapswensen

  Meer grappige teksten om beterschap te wensen

  1. Medisch Advies: Ik heb net op internet gekeken. Het zegt dat lachen het beste medicijn is. Dus hier is een grap om je sneller beter te maken: Waarom nam de bacterie zijn koffer mee naar het ziekenhuis? Omdat het een gevallen cel was! Beterschap!
  2. De Helende Kracht van Humor: Ze zeggen dat lachen de beste therapie is. Dus hier is mijn bijdrage aan je genezingsproces: Wat zegt een virus tegen een bacterie? “Laat me je een handje helpen!” Beterschap!
  3. Glimlachtherapie: Ik heb gehoord dat glimlachen goed is voor je gezondheid. Dus hier is een grap om je glimlachspieren te trainen: Waarom nam het gipsverband een boek mee naar het ziekenhuis? Voor wat verbandlectuur! Beterschap!
  4. De Wonderbaarlijke Kracht van Kippensoep: Ze zeggen dat kippensoep helpt bij herstel. Maar ik denk dat een goede lach nog beter werkt! Dus hier is een mopje voor jou: Waarom nam de griep nooit deel aan de comedyshow? Het vond de grappen te besmettelijk! Beterschap!
  5. Medisch Raadsel: Hier is een raadsel om je geest actief te houden tijdens je herstel: Wat zegt een virus voordat het vertrekt? “Ik ga mijn koffers pakken!” Beterschap en veel denkplezier!
  6. Humor als Medicijn: Ik heb gehoord dat jeugdige lachrimpels beter zijn dan ziekterimpels. Dus hier is een grap om je jong te houden: Waarom nam de verkouden sinaasappel medicatie? Om zijn vitamientjes terug te krijgen! Beterschap!
  7. Grappige Gezondheidstips: Een goede gezondheidstip: lachen tot je buikpijn hebt. Hier is een grap om je op weg te helpen: Waarom droeg de griep een jas? Omdat het koudvatten wilde voorkomen! Beterschap!
  8. Ziek zijn is voor de Vogels: Ze zeggen dat ziek zijn voor de vogels is, maar ik denk dat het beter is om als een papegaai te klinken dan te voelen als een ziek vogeltje. Hier is een grappige groet om je op te vrolijken: Waarom hield de zieke laptop op met werken? Het had een virus! Beterschap!
  9. Dokter Grap: Ik heb een grap gehoord van de dokter: “Waarom nam de thermometer ontslag?” Omdat het genoeg van dat gedoe was om mensen onder de tong te gaan zitten! Beterschap en hopelijk geen temperatuurproblemen meer!
  10. Een Lach per Uur: Ze zeggen dat een lach per uur de dokter buiten de deur houdt. Dus hier is jouw dosis: Wat zei de zieke noot tegen de andere noten? “Ik voel me een beetje hazelnootig!” Beterschap!

  Humor kan zeker bijdragen aan het genezingsproces en het moraal opvrolijken. Deze grappige beterschapswensen zijn bedoeld om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren en wat lichtheid toe te voegen aan hun herstel.

  Meer teksten: