Beterschap wensen collega

Bent u op zoek naar een originele manier om uw collega beterschap te wensen? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben verschillende leuke teksten en gedichten om uw collega beterschap mee te wensen. Deze teksten kunt u bijvoorbeeld op een kaartje schrijven en versturen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten

 • Op de website van Greetz zijn veel inspirerende teksten en kaartjes te vinden

 • Kaartjes & Cadeaus om beterschap te wensen


 • Bekijk hier de beterschap kaarten >>


  * Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
  Bekijk de Beterschap cadeaus >>

  • Bekijk hierboven en hieronder tips om beterschap te wensen

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschap en sterkte cadeaus


  Ontdek hier alle teksten en kaartjes >>

   

  Een collega is een persoon die u vaak ziet en die vaak zorgt voor een leuke werksfeer. Wanneer hij of zij er dan een keer niet is dan valt dat op. Waarschijnlijk zit hij of zij dan alleen thuis om beter te worden. Dan kunt u een kaartje sturen zodat deze het gevoel heeft alsof hij of zij niet vergeten wordt op de werkvloer.

  Beterschap wensen collega

  Een kaartje om je collega beterschap te wensen kan ervoor zorgen dat hij of zij zich gemist voelt en weer zin krijgt om gauw beter te worden! Ook zorgt een kaartje om beterschap te wensen voor een teamgevoel. Bekijk hieronder de verschillende teksten en gedichten die u kunt gebruiken.

  Bekijk hier de collega beterschap wensen en kaartjes >>

  Beterschap wensen collega
  Beterschap wensen collega

  Gedichten om een collega beterschap te wensen:

  • Een beetje aandacht
   en een lieve groet
   dat doet je vast en zeker
   heel erg goed!
   Beterschap!
  • Ook al zit het even tegen
   blijf vertrouwen in jezelf
   Blijf geloven in de goede dingen
   je herstel komt dan vanzelf
  • Beterschap Jongen!
   Een leeg plekje in ons midden
   er gaat meteen van alles mis
   Dat komt omdat een fijne werknemer
   er nu eventjes niet is…
   Voor jou de allerbeste wensen
   hopelijk herstel je vlug
   En ben je straks zo goed als nieuw
   weer bij ons terug!
  • Een kaartje met lieve wensen,
   Wordt vandaag bij jou gebracht.
   In de hoop dat je snel weer beter bent,
   Er wordt hier veel aan jou gedacht.

  Beterschapstekst

  Collega teksten beterschap:

  • Lieve [naam], wij zijn jouw echt niet vergeten. Met deze kaart laten we jou dat weten! Veel liefs en van harte beterschap
  • Veel sterkte [naam] wij hopen op een snel herstel. Het is een groot gemis zonder jou! ¬†Wij hopen jou weer snel te mogen zien en wensen je veel beterschap toe!
  • Lieve collega. We sturen je dit kaartje om je te laten zien dat we jou nog lang niet vergeten zijn. We hopen dat je je snel wat beter voelt, zodat jou lege plekje snel weer gevuld is. Heel veel beterschap en hopelijk tot snel!

  Bekijk hier MEER collega beterschap wensen en kaartjes >>

  Op de website van Greetz.nl kun je verschillende kaartjes bekijken die je kunt gebruiken om iemand beterschap te wensen maar ook wanneer iemand ziek is op zijn of haar verjaardag. Je kunt op een kaartje een eigen tekst schrijven, maar je kunt ook vaak een foto toevoegen. Dit kun je doen van het hele team zodat de persoon die niet aan het werk is, niemand kan ‘vergeten’.

  Meer teksten over een collega beterschap wensen

  1. Snel Herstel: Collega, ik wens je een snel herstel. Laat de kracht van gezondheid je spoedig omarmen.
  2. Beterschap en Sterkte: Beterschap en veel sterkte gewenst, lieve collega. We kijken uit naar je terugkeer in volle gezondheid.
  3. Een Spoedig Herstel Gewenst: Een spoedig herstel gewenst! Moge je snel weer in topvorm zijn en stralen op de werkvloer.
  4. Collegiale Steun: Collega, we sturen je onze warmste beterschapswensen en hopen dat je snel weer met ons bent. We missen je collegiale aanwezigheid.
  5. Positieve Gedachten voor Jou: Positieve gedachten en energie sturen we jouw kant op. Beterschap, collega!
  6. Bouw Aan Je Kracht: Bouw aan je kracht, lieve collega. Jouw positieve houding is een inspiratie. Beterschap!
  7. Rust Goed Uit en Herstel: Rust goed uit en geef jezelf de tijd om te herstellen. We kijken uit naar je terugkeer met vernieuwde energie.
  8. Collegiaal Gemis: Beterschap, lieve collega. Het voelt incompleet zonder jou op kantoor. We hopen je snel weer te zien.
  9. Collegiale Warmte: Laat de warmte van collegialiteit je omringen tijdens deze periode van herstel. Beterschap, collega!
  10. Een Vlug Herstel Gewenst: Een vlug herstel gewenst, collega. Laat elke dag je dichter bij volledige gezondheid brengen.
  11. Collegiale Groeten: Collegiale groeten en beterschapswensen komen jouw kant op. We hopen je snel weer te zien stralen.
  12. Een Zee van Beterschap: Een zee van beterschap komt jouw kant op. Laat de golven van genezing je omarmen, lieve collega.
  13. Positieve Vibes voor Jou: Mogen positieve vibes je omringen en je kracht geven tijdens je herstel. Beterschap, collega!
  14. Een Snel Herstel Gewenst: Een snel herstel gewenst, collega. Laat deze uitdagende periode snel achter je.
  15. Collega, Je Bent Sterk: Collega, je bent sterker dan je denkt. Blijf positief en werk aan je herstel. Beterschap!
  16. Collegiaal Medeleven: Met collegiaal medeleven wensen we je beterschap en hopen we dat je snel weer bij ons bent.
  17. Een Herstellende Periode: Moge deze periode van herstel je de kans geven om te rusten, te genezen en sterker terug te komen, collega.
  18. Collegiale Steunpilaar: Je bent altijd een steunpilaar voor ons geweest, collega. Nu zijn wij er voor jou. Beterschap!
  19. Een Toekomst Vol Gezondheid: Beterschap, collega! Moge je toekomst gevuld zijn met hernieuwde energie en stralende gezondheid.
  20. Collegiale Groet: Een collegiale groet van beterschap komt jouw kant op. Hopelijk ben je snel weer fit en in ons midden.

  Het tonen van betrokkenheid en collegialiteit door beterschapswensen uit te spreken, kan een collega aanmoedigen tijdens hun herstelproces. Het geeft aan dat ze gewaardeerd worden en dat hun welzijn oprecht wordt gewenst.

  Meer teksten: